Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از عادات ما ایرانی‌ها، عادت به مصرف "آب یخ" است! شیخ‌الرئیس "ابوعلی سینا" در کتاب خود همگان را به‌شدت از نوشیدن "آب یخ" پرهیز داده است.

به گزارش برنا؛ صحیح نوشیدن آب در آموزه‌های طب سنتی از اهمیت زیادی برخوردار است و متأسفانه درباره میزان مصرف آب و کم‌وکیف آن، باورهای غلطی بین مردم رایج است از جمله این باور بی‌مبنا و غلط که "باید روزانه 8 تا 12 لیوان آب نوشید!".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توصیه به زیاد نوشیدن آب از هیچ مبنای علمی و طبی برخوردار نیست و به‌عکس بر اساس مبانی طب سنتی و دینی، نوشیدن آب در مواقع غیرتشنگی واقعی می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌های مختلف شود.

اما یکی دیگر از عادات غلط در زمینه نوشیدن آب، عادت به مصرف "آب یخ" است؛ عادت به مصرف آب یخ باعث ابتلا به امراض مختلف از جمله کبد چرب، بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های عصبی و... می‌شود.

در همین زمینه، شیخ الرئیس ابوعلی سینا می‌گوید: "و به تو می‌گویم نوشیدن آب یخ اگر ضررش را در جوانی به تو نشان ندهد، در پیری و کهنسالی ضربه مهلکش را به تو خواهد زد".

مضرات مصرف آب یخ یا خیلی سرد پس از فعالیت‌های شدید ورزشی، تحرک بالا یا پس از خروج از حمام بسیار بیشتر می‌شود؛ مصرف آب یخ بعد از حمام به سلسله اعصاب مرکزی شما صدمه می‌زند و باعث بیماری‌هایی مانند پارکینسون و لرزش در میانسالی می‌شود.

در مواقعی که حرارت بدن به‌دلیل فعالیت‌هایی مانند ورزش یا کار سنگین بالا می‌رود و بدن حجمی از آب خود را به‌دلیل تعرق بالا از دست می‌دهد و عطش شدید در فرد ایجاد می‌شود، باید به‌جای نوشیدن آب یخ که به‌شدت سلامت کبد و سلسله اعصاب بدن را تهدید می‌کند، از شربت‌‌های خنک طبیعی مانند شربت عسل، شربت شیره انگور یا سرکه‌انگبین استفاده کرد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طب سنتی طب سلامت آب یخ نوشیدن آب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۳۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • علائم فشار خون بالا
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟